IJssalon La Vittoria

Dé ambachtelijke ijsmaker in Drunen!

IJssalon La Vittoria is sinds 1980 een begrip in Waalwijk en omstreken. Het kloppend hart achter deze zaak is La Vittoria in Drunen. Daar bereidt Ramon Wientjens dagelijks vele liters ijs naar authentiek Italiaans familierecept. De zaak aan het Raadhuisplein in Drunen kreeg onlangs een metamorfose. Niet alleen het dagverse ijs, ook de inrichting is nu om te smullen.

Grotere capaciteit
Ramon Wientjens staat sinds 1996 aan het roer bij La Vittoria. Vanaf 1999 als hét gezicht van de vestiging in Waalwijk. Vorig jaar nam hij het besluit om te investeren in de capaciteit en productiekwaliteit. “Dat betekent meer werk achter de schermen voor mij”, vertelt de Drunense ijsmaker, die zich nagenoeg volledig heeft toegelegd op de ijsbereiding. Iemand anders runt nu de Waalwijkse vestiging. Wientjens voorziet La Vittoria Waalwijk, La Vittoria Drunen en ‘Koffie in de Bakkerij’ in Leerdam dagelijks van vers ijs.

Verbluffend resultaat
Om de grotere capaciteit aan te kunnen werd de Drunense zaak onlangs uitgebreid met een professionele horecakeuken. Ook kocht Wientjens de nieuwste pasteuriseermachines. “Hiermee kan ik het proces van homogeniseren perfect beheersen. Melkdeeltjes worden in deze machine als het ware stuk geslagen voor een nog fijnere structuur. Dat maakt het ijs nog zachter. Het resultaat is verbluffend.”

Verse ingrediënten en streekproducten
La Vittoria maakt bij de ijsbereiding gebruik van vers fruit en de beste ingrediënten en zoveel mogelijk streekproducten.
Daarmee is het zonder twijfel het lekkerste ijs en dé trots van de omgeving. “La Vittoria is bovendien de enige ambachtelijke ijsmaker in Drunen”, zegt Wientjens trots. “Uitsluitend dagvers ijs. Dat proef je! Daar rijden velen zelfs een blokje voor om.”

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : 12.00 - 18.00
Wo : 12.00 - 18.00
Do : 12.00 - 18.00
Vr : 12.00 - 20.00
Za : 12.00 - 17.00
Zo : 13.00 - 18.00
 

Adresgegevens

La Vittoria Drunen
Raadhuisplein 21-C
5151 JH, Drunen
0416 - 379723
 
- - - 
Terug naar boven