Keukenloods.nl

"Grootse speler nu ook in Drunen!"

Keukenloods.nl Drunen is een feit! Aan de Thomas Edisonweg nummer 4, vind je de gloednieuwe zaak. Bij deze keukenshowroom gaat het er (gelukkig) net even anders aan toe dan bij anderen. Je wordt niet ontvangen door gladde verkopers in nette pakken, maar door enthousiaste vakmensen die begrijpen wat jij als klant wilt. Dat maakt het zoeken naar een keuken of (inbouw) apparaat een stuk aangenamer!

Jurgen van der Steen, bedrijfsleider van het filiaal: “Na het kopen van een huis is een nieuwe keuken het grootste project waar je mee aan de slag gaat. Bij ons lopen alleen maar mensen rond die zich prettig voelen bij wat we doen en de manier waarop we dat doen, ik hoop dat onze klanten dat ook merken.”
Keukens mogen  gezien worden en zijn er in alle soorten en maten. De showroom in Drunen staat vol met de laatste keukentrends en de nieuwste keukenapparatuur. Keukenloods.nl is landelijk de grootste aanbieder van inbouwapparaten. Ook vind je in het pand een grote overzichtelijke apparatuur afdeling. Veel van deze apparaten zijn op voorraad en kun je dus direct meenemen! En wat dacht je van een voorraad keuken die binnen een aantal dagen al een mooie plek in jouw huis kan krijgen?

Service staat bij Keukenloods.nl hoog in het vaandel. Alles draait om een tevreden klant. Klanten beoordelen Keukenloods.nl gemiddeld met een 8,9, een cijfer om trots op te zijn!

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : 09.30 - 17.30
Wo : 09.30 - 17.30
Do : 09.30 - 17.30
Vr : 09.30 - 21.00
Za : 09.30 - 17.00
Zo : Gesloten
 

Adresgegevens

Keukenloods Drunen
Thomas Edisonweg 4
5151 DJ Drunen
0416 - 534751
 
- - - 
Terug naar boven