Reliever ontzorgt


Zorgen dat jouw bedrijf kan doen waar het goed in is, door proactief te adviseren en te ontzorgen op het gebied van administratie.

Dat is wat Reliever doet, maar dan op een unieke manier.

MKB ondernemen
Als ondernemer wil je het liefst bezig zijn met je onderneming en haar klanten, en zo min mogelijk met de verplichte administratie.

Reliever is er om ondernemers te ontzorgen door de administratie zoveel mogelijk uit handen te nemen en dus te verlossen van de administratieve rompslomp, zodat de ondernemer kan doen waar hij goed in is, ondernemen!

Wij doen dat door software slim in te zetten. Automatiseren waar mogelijk. Door een actueel inzicht in de financiële administratie kun je als ondernemer tijdig bijsturen.
Onze diensten voor eenmanszaken, vof’s en BV’s bestaan uit:
- Verzorgen administraties MKB ondernemers - Financiële planning
- Opstellen jaarrekening - Belastingadvies; rechtsvorm keuze
- Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting - Planning overdracht onderneming
- Salarisadministratie personeel en DGA  
Wij werken met vaste maandtarieven voor onze diensten. Op onze website www.reliever.nl staan de pakkettarieven genoemd. Vanaf ons MKB pluspakket garanderen wij dat de jaarrekening uiterlijk 1 mei gereed is. 

Financiële planning 
Voor ondernemers stellen wij financiële plannen op voor de komende 30 jaar. Op deze manier maken wij inzichtelijk hoe het netto besteedbaar inkomen en het vermogen ontwikkelt. Op deze manier kan de ondernemer de financiële gevolgen van bijvoorbeeld de verkoop van een onderneming zien. Ook kunnen er nog inkomensvoorzieningen worden getroffen.

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : 09.00 - 17.00
Di : 09.00 - 17.00
Wo : 09.00 - 17.00
Do : 09.00 - 17.00
Vr : 09.00 - 17.00
Za : Gesloten
Zo : Gesloten
(Alleen op afspraak)

Adresgegevens

Reliever Drunen
Grotestraat 6
5151 JE Drunen
0168 – 226001
 
- - - 
Terug naar boven