Acupunctuur Persons

Praktijk voor Acupunctuur Persons is gevestigd aan de Lipsstraat in Drunen.

Mirjam Persons is acupuncturist en eigenaar van de praktijk. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) zodat (een deel van) de behandeling vergoed wordt via de aanvullende zorgverzekering.

Van oorsprong is Mirjam ergotherapeut. Met 14 jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg heeft ze een ruime ervaring opgebouwd. Ze merkt dat de combinatie met de complementaire gezondheidszorg een verrijking is voor haar kijk op aandoeningen, beperkingen, ziekten en gezondheid. 
Sinds Mirjam acupuncturist is, is ze ervan overtuigd dat deze manier van kijken naar het menselijk lichaam noodzakelijk is om mensen nóg beter te kunnen helpen. Ze staat nog elke dag versteld van de kracht van acupunctuur.
In de Chinese geneeskunde spelen meridianen een belangrijke rol. Ook de organen en hun functies zijn hierbij van groot belang. 
In geval van ziekte zijn de meridianen of organen verstoord. Dit geeft klachten en symptomen. 
De klachten die u ervaart zijn symptomen van een onderliggend probleem. De acupuncturist zal op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak en deze behandelen, waarna de klachten en symptomen afnemen.

Slaapproblemen, chronische pijn, problemen van de maag en darmen, vruchtbaarheidsproblemen, ontstoken tandvlees, hooikoorts en overgewicht zijn voorbeelden van problemen waarvoor je bij Acupunctuur Persons terecht kunt. Daarnaast heeft Mirjam zich geschoold in de behandeling van kinderen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van naalden, maar van andere instrumentjes om de meridianen te beïnvloeden. Kinderen met bijvoorbeeld slaapproblemen, ADHD en dyslexie kunnen bij Acupunctuur Persons terecht.

Openingstijden

Ma : 08.00 - 14.30
Di : 09.15 - 18.00
Wo : Gesloten
Do : 09.15 - 14.30
Vr : 09.15 - 18.00
Za : 08.30 - 12.30*
Zo : Gesloten
*Om de week

Adresgegevens

Praktijk voor Acupunctuur Persons
Mirjam Persons
Lipsstraat 1
5151 BH Drunen
06 - 21293747

Terug naar boven