Zuster Evie

Zuster Evie is een samenwerkingsverband van lokale onderneemsters, de zusters, die elk in hun eigen regio vanuit hun huis nog op de ouderwetse manier onze lekkernijen maken!

Zuster Evie staat voor:
Hippe, originele foodgifts. Met liefde en met de hand gevuld/gemaakt maar wel volgens de hygiënenorm van nu.  Ambachtelijk, lokaal gemaakte pure producten, en zonder kunstmatige ingrepen. Met een vleugje inspiratie, bijvoorbeeld door een recepttwist of originele presentatie. Voor fans, met een mooi en eerlijk product zoveel mogelijk mensen blij maken. Lokaal ondernemerschap en levert lokaal ook nog eens groen uit!
Ons Puike Potten assortiment hippe foodgifts is geïnspireerd op de voorraadkast van de huisvrouw uit de jaren 60! 
In de tijd dat inmaken, zelf brood en cakes bakken nog heel normaal was en dagelijkse kost.

Nu zijn het vooral leuke cadeautjes die allemaal met veel liefde door Zuster Evie Drunen zelf met de hand gevuld worden. Met meer dan 30 verschillende soorten cadeautjes is ons aanbod het meest gevarieerde van Nederland en wordt ook nog eens lokaal gemaakt!

Onze Zalige Zoetigheden is huisgemaakt snoepgoed, op de ouderwetse manier gemaakt maar met de creativiteit van nu!
Fudge uit koperen ketels, met de hand geroerd door Zuster Evie Drunen, net zoals Emelyn dat oorspronkelijk ook deed in 1886! Legosteentjes van chocolade, in wel 100 verschillende kleuren!
Of een van onze andere zoete verleidingen. Dit nieuwste assortiment is voor de echte zoetekauw. Je vindt onze zoetigheden bij steeds meer speciaalzaken en horeca.

Adresgegevens

Zuster Evie Drunen
Sabrina van Herpt- Maas
06 - 20592511
Terug naar boven