Van Herpt Specialiteiten

In oktober 1948 begonnen Cees en Nelly van Herpt een winkel in het centrum van Drunen. Deze winkel, waar ze brood, banket en zoetwaren verkochten, viert dit jaar zijn 65-jarige jubileum. In deze jaren is er in de zaak een hoop veranderd. 
 
Sinds 1 maart 1981 hebben wij, Laurens en José, de familiezaak overgenomen en na een aantal grote verbouwingen is de winkel uitgegroeid tot een begrip in Drunen, waar u voor kwalitatief hoogwaardige lekkernijen én reformartikelen terecht kunt. Altijd gecombineerd met deskundig advies en grote klantvriendelijkheid van onze medewerkers.
 
Meteen als u binnenkomt ziet u een ruime sortering aan verschillende producten. Zo hebben we een versafdeling, waar u een keuze kunt maken uit diverse kazen uit binnen- en buitenland. Verder treft u er een met zorg geselecteerd assortiment vleeswaren aan, die wij vers voor u snijden. Voor salades, patés, tapas en kant-en-klaar gerechten kunt u ook bij ons terecht.
Tevens hebben wij ook een ruime keuze aan noten en chocolade. De noten worden dagelijks vers gebrand en de bonbons zijn afkomstig van de firma Boulanger, die in al hun chocolade uitsluitend Callebout verwerkt. Al hun producten zijn UTZ gecertificeerd.
Achterin de winkel vindt u onze broodafdeling, waar elke dag vers brood wordt aangeleverd door bakker Hans van Beijnen uit Waalwijk. Zijn Waldkorn- en worstenbrood behoort al jaren tot onze toppers. Daarnaast levert Bakkerij Van der Westen wekelijks biologisch brood. Zo leveren zij brood zonder suiker, melk, gist en eventuele andere toevoegingen.
 
Loopt u verder door de winkel, dan komt u op de reformafdeling terecht. U vindt er een groot assortiment aan reform- en natuurvoedingsproducten: cosmetica (uiteraard dierproefvrij) van o.a. Annemarie Börlind en Weleda, alsmede een uitgebreid aanbod van producten voor lactose-, gluten- en suikervrije diëten. Super- en raw foods, zoals chiazaad, hennepzaad , cacao enz. vindt u daar ook.
 
Aan de adviesbalie kunt u persoonlijk advies krijgen van onze gekwalificeerde medewerksters over het gebruik van natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen. In onze selectie hebben wij o.a. de merken Solgar, Orthica, NOW, AOV. Mocht het door u gewenste product niet op voorraad zijn, dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.

Wij kijken uit naar uw bezoek. Zie ook onze website www.vanherptdrunen.nl

Openingstijden

Ma : 08.30 - 18.00
Di : 08.30 - 18.00
Wo : 08.30 - 18.00
Do : 08.30 - 18.00
Vr : 08.00 - 18.00
Za : 08.00 - 17.00
Zo : Gesloten
 

Adresgegevens

Van Herpt Delicatessen & Reform
Grotestraat 134
5151 BN Drunen
0416 - 372497
 
- - - 
Terug naar boven