Staete Makelaars

“Wij kennen de markt, maar ook de mensen”
Staete Makelaars overziet de regio als geen ander. Vanuit onze locaties in Kaatsheuvel, Waalwijk, Drunen, Vlijmen, ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Berlicum zijn wij iedere dag onderweg in een groot marktgebied. Hierdoor hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Staete Makelaars werkt in de volle breedte van de makelaardij en heeft alle disciplines in huis. Wij begeleiden bij het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van bestaande woningen, maar ook bij de verkoop van nieuwbouw woningen. In het gehele marktgebied hebben wij altijd circa 25 nieuwbouwprojecten in verkoop. Hierbij werken wij voor gerenommeerde partijen zoals Heijmans en Bouwfonds.
 
“Klein om klantgericht te zijn, groot om de positie van marktleider te behouden”
U wilt een woning kopen, verkopen, huren of verhuren of u bent anderszins geïnteresseerd in wonen? Met een klein, ervaren team van specialisten kunnen wij voorzien in die behoeften. Al jaren achtereenvolgend zijn wij marktleider in de gemeente. Dat is te danken aan de inzet van de medewerkers. De kantoren zijn geopend van 9:00 – 17:30 uur, maar buiten die tijden zijn afspraken gewoon mogelijk, óók op zaterdag en desgewenst op zondag. De kans dat u onze medewerkers kent is groot. Zij wonen namelijk zelf ook in de gemeente. Dat maakt hen tot wandelende encyclopedieën. Toegevoegde waarde van onschatbare waarde. U kunt met alle vragen op het gebied van wonen bij hen terecht. Zij zijn u graag van dienst!   
 
“Alle klanten zijn welkom bij Staete Makelaars”
Naast particuliere opdrachtgevers, werken wij ook voor professionele opdrachtgevers zoals banken, gemeenten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Hierdoor hebben wij een breed aanbod van woningen in alle prijsklassen en kunnen we aan vrijwel iedere vraag voldoen. Krijgt u uw droomwoning niet gevonden, ga ook dan met ons in gesprek. Ons woningaanbod gaat verder dan wat op internet is terug te vinden.
 
“Staete Makelaars wordt als beste makelaar beoordeeld”
Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst goed vooronderzoek doet alvorens u met een makelaar in zee gaat. De kans dat u ons al kent is groot, maar hoe zit het met de kwaliteit van dienstverlening? Wij hebben getracht dat inzichtelijk te maken door onze klanten de mogelijkheid te geven onze dienstverlening te beoordelen. En niet onverdienstelijk! Zowel op Funda.nl als op Staete.nl kunt u de resultaten bekijken. Hierdoor blijven we scherp en gemotiveerd. Het is ons gelukt de beste makelaar te worden. Dat willen we blijven.
 
“U vindt ons aan Grotestraat 153 te Drunen”
Binnen de gemeente Heusden werken wij vanuit 2 kantoren, in Drunen en Vlijmen. U vindt ons in Drunen op een prominente locatie midden in het centrum, naast de Rabobank. Loopt u gerust eens binnen. U bent van harte welkom!
 
Grotestraat 153
5151 BK Drunen
T 0416-376 141      
Plein 7a
5251 AS Vlijmen
T 073-511 70 00

www.staete.nl

volg ons

Drunen4you
Postbus 82
5150 AB Drunen
info@drunen4you.nl
Telefoon: 06-46740526
Terug naar boven