Schakelring - Woonzorgcentrum Zandley Drunen

Wonen in het centrum van de wijk


 
In het centrum van Drunen staat woonzorgcentrum Zandley, het bruisend hart van de wijk voor jong en oud. Wonen is in verschillende vormen mogelijk op deze locatie. Van huren met zorg tot aan wonen voor mensen met een intensieve zorgvraag. Voor iedereen is de ruime en lichte gemeenschappelijke ruimte toegankelijk om andere bewoners en bewoners uit de wijk te ontmoeten. Bij mooi weer kan dat ook op het omsloten buitenterras en in de tuin. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten en gebruik te maken van de faciliteiten die de locatie biedt.
 
Thuis in Zandley
Gastvrijheid staat hoog in het vaandel in Zandley. Het streven is dat iedereen zich welkom en vooral thuis voelt. Zandley is onlangs bekroond met de maximale score van vijf gastvrijheidssterren en eindigde daarmee op een tweede plaats voor het meest gastvrije woonzorgcentrum van Nederland. De landelijke jury van Gastvrijheidszorg met Sterren oordeelt: “Zandley staat voor een gezellige en dorpsachtige sfeer. Iedereen wordt gezien en begroet elkaar. In het vrij nieuwe gebouw is veel aandacht aan een warme inrichting besteed. Het is een plek waar mensen graag wonen en werken en iedereen gelijk is aan elkaar. De gastvrijheid wordt omschreven als een warm bad”. Al dan niet in overleg met familie worden de bewoners van Zandley in staat gesteld om zo veel mogelijk zelf keuzes te maken over hun zorg en welzijn.

Wonen, zorg en diensten
De sfeervolle ontmoetingsruimte wordt voor meerdere doeleinden gebruikt, onder andere als restaurant met een ruime keuze aan gerechten. Bewoners kunnen ook een drankje aan de bar bestellen en gebruik maken van de winkel, wasserette, kap- en schoonheidssalon en de computerruimte. Ook omwonenden zijn regelmatig te vinden in Zandley, bijvoorbeeld voor de (bloed)prikdienst of een kopje koffie.
 
Contact
Locatie Zandley
Schakelring●Zandley
Burgemeester van der Heijdenstraat 1
5151 HK Drunen
T: (0416) 31 72 00
E: info.zandley@schakelring.nl 
W: www.schakelring.nl 

volg ons

Drunen4you
Postbus 82
5150 AB Drunen
info@drunen4you.nl
Telefoon: 06-46740526
Terug naar boven