Lingeriespeciaalzaak Anja van den Berk

DRAAGT U WEL DE GOEDE MAAT BH? 

LINGERIESPECIAALZAAK ANJA VAN DEN BERK is al bijna 20 jaar een begrip in de regio tussen Tilburg en Den Bosch . “Dat heeft niet alleen met de topkwaliteit te maken, we hebben ook een heel enthousiast team van 6 verkoopadviseuses. Ze hebben allemaal een gedegen kennis, want iedere verkoopadviseuse volgt opleidingen als lingeriestyliste,” zegt Anja van den Berk.

70%  van de vrouwen draagt nog steeds niet de juiste maat. Goed voorbeeld hiervan zijn de stylingprogramma’s op tv.  Bij ons ligt dan ook de uitdaging om de klant het juiste advies te geven over de maat en het type bh. Want geen enkele vrouwenborst is hetzelfde. Ook weten vrouwen vaak niet beter dan dat de goedkope bh die ze hebben goed is, tot ze het tegendeel ervaren en er nooit meer van afwijken. Het is niet alleen het uiterlijk van de bh, maar ook de levensduur is langer, het figuur vormt veel beter waardoor de kleding ook weer veel mooier valt.
Badkleding hebben wij in onze collectie gedurende het gehele jaar en  bestaat uit badpakken t/m maat 52 bikini’s en tankini’s in cupmaten A t/m H, prothesebadpakken, prothese-tankini’s en prothese-bikini’s. Nieuw is de prothesebh van Marlies Dekkers. Wilt u toch liever persoonlijk een afspraak maken voor een advies op prothesegebied dan kunt u altijd een afspraak maken met Anja, Ria of Karin. Zij zijn onze specialisten hierin.
In onze zaak is ook altijd een jonge en een oudere verkoopadviseuse aanwezig. Bent u wegens handicap of leeftijd niet in staat onze winkel te bezoeken dan komen wij op afspraak bij u thuis. Een kadocheque van Lingerie-Anja van den Berk is een persoonlijk kado dat men kan schenken, zodat die persoon nu echt eens iets voor zichzelf kan kopen.
  
Ga de uitdaging aan en bezoek Anja van den Berk aan de Hugo de Grootstraat 28 te Drunen voor een vrijblijvend advies.

Lingeriespeciaalzaak Anja van den Berk
Hugo de Grootstraat 28
5151 EH Drunen
0416 - 37 95 86
 
www.lingerie-anjavandenberk.nl volg ons      volg ons
Terug naar boven