IHBT Drunen

Als oefentherapeut Mensendieck behandel ik mensen die in hun dagelijks leven belemmerd worden door klachten aan het bewegingsapparaat zoals rugklachten, nekklachten en hoofdpijn, en klachten ontstaan door stress. Ik laat de mensen de juiste verhouding tussen fysieke, mentale en emotionele belasting ervaren. Samen met jou kijk ik naar de totale lichaamshouding en beweging en spierspanningen. Zo wordt je je bewust van het eigen lichaam en gaat begrijpen waar de klachten vandaan komen. Door goed naar je te luisteren en je bewust te maken van de balans tussen de fysieke, mentale en emotionele belasting leer je om weer gezond te bewegen.

Body & Mind Language (BML) gaat over de verbinding tussen lichaamstaal, lichaamshouding en levenshouding. Denken, voelen en bewegen beïnvloeden elkaar.

Praten over problemen, over wat je tegenhoudt om te veranderen kent zijn grenzen.

Waarschijnlijk ben jij je er niet van bewust dat jouw eigen lichaam antwoord kan geven op jouw vragen. Het lichaam is onze grootste informatiebron. Door jouw lichaamstaal en lichaamshouding laat jij zien wie je bent. Jouw lichaam heeft een eigen geheugen. Door op een speelse manier inzetten van het lichaam ga je op ontdekkingsreis naar de relatie tussen de manier waarop je lichaam beweegt en hoe jij je in het dagelijks leven voortbeweegt. Je krijgt meer zelfinzicht en lichamelijk bewustzijn om creatiever, energieker en meer in balans te komen, dus meer uit je hoofd in je lijf.

Je kunt zonder verwijzing een afspraak maken voor een intake.

Contact & Socials

Adresgegevens

Instituut voor Houding, Beweging en Training
Nicolette Slot-Roefs
Kennedystraat 39
5151 CM Drunen
0416 - 376960
Terug naar boven