Erik Douwes Makelaardij

Erik Douwes Makelaardij....aangenaam.
 
Erik Douwes Makelaardij is een jong makelaarskantoor en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM). Het kantoor wordt geleid door Erik Douwes (RMT/RT), een ervaren NVM-makelaar & beëdigd taxateur aangevuld met Esther van Meel-Kemmeren (ARMT), assistent-makelaar. 
 
Met een vriendelijke en professionele werkwijze met persoonlijke aandacht zorgen wij voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van het aankoop- of verkooptraject. Ons kantoor richt zich zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt.
Onder andere door middel van de markante ligging op de hoek Grotestraat/Dillenburgstraat met een opvallende gevelreclame, kunnen wij ook uw opdracht de aandacht geven die het verdient.
 
Voor taxaties bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ingeschreven in het register VastgoedCert. in de kamers WONEN/MKB en BEDRIJFSMATIG VASTGOED. 
U kunt dus bij ons terecht voor een taxatie van een woning, winkel, kantoor, bedrijfshal of incourant object. Wij garanderen dat onze taxaties door alle partijen geaccepteerd zullen worden. Wij maken taxatierapporten ten bate van NWWI - financiering - aankoop - verkoop -opstalverzekering - echtscheiding - fiscale doeleinden - planschade - onteigening -beleggingswaarde – huurwaarde.
 
Voorgeschiedenis:
Erik Douwes is al zo’n 17 jaar werkzaam in de makelaardij. In 1995 in loondienst begonnen bij een NVM kantoor in Kaatsheuvel. Daar hield hij zich bezig taxaties, kantoormanagement en vanzelfsprekend met de aan- en verkoop van onroerend goed in de wijde omgeving. In 2001 werd hij door de rechtbank beëdigd als makelaar/taxateur.
In 2002 is Erik een eigen NVM kantoor gestart, onder de naam ’t Aankoop Huys. Op jaarbasis taxeerde hij zo’n driehonderd woningen in geheel Brabant en daarbuiten. Verder trad hij voornamelijk op als aankopend makelaar.
In november 2006 is hij begonnen met Erik Douwes Makelaardij aan de Grotestraat 208 in Drunen waarbij de aankoop, taxaties, verhuur en verkoop samengevoegd werden. Niet veel later is Esther van Meel als medewerkster in dienst gekomen en zij heeft ondertussen haar papieren gehaald en mag zich assistent-makelaar (ARMT) noemen
 
Werkwijze en pluspunten in een oogopslag:           
 
• persoonlijke aanpak
 
• vaste contactpersoon
 
• jarenlange ervaring
 
• NVM makelaar & beëdigd taxateur
 
Grotestraat 208 
5151 BR Drunen
Tel: 0416-666958
Fax: 0416-666960

volg ons                 
 
 
 
Drunen4you
Postbus 82
5150 AB Drunen
info@drunen4you.nl
Telefoon: 06-46740526
Terug naar boven