Eefje Timmermans

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als voedingsdeskundige. Lang heb ik gezocht naar de juiste manier om deze opleiding in praktijk uit te voeren. Er is tegenwoordig zoveel te vinden over ‘’gezonde voeding’’ en de ene keer is het goed voor je en een week later opeens niet meer…. Zelf vond ik het in het begin erg lastig om mijn eigen weg hierin te vinden, want wat is nou wel en niet goed voor mij? Er zijn talloze diëten tegenwoordig die helaas vaak maar tijdelijk helpen. Hoe komt het toch dat we steeds blijven jojo-en of dat het gewoonweg niet lukt?

De mens is naar mijn mening niet gemaakt om te MOETEN. Wanneer ik het woord MOETEN hoor, voel ik me aangevallen en geblokkeerd. We “moeten” tegenwoordig zoveel dat we onszelf helemaal vergeten.

Mijn visie is dat: “Wanneer we iets zelf diep van binnen willen bereiken, we vele malen verder komen, dan wanneer het ons wordt opgelegd”.
Het is tijd om terug te komen bij ons hart en ons hoofd te laten voor wat het is. Ons hoofd kletst de hele dag door. Zo veel dat het stemmetje in ons hart geen tijd meer heeft om aan bod te komen. Hierdoor gaan we maar mee met alle hypes en drukte, zonder dat we door hebben wat nu echt goed voor ons is, of wat we graag willen bereiken. Dit vind ik ontzettend jammer. In mijn praktijk nodig ik jou uit om terug te komen bij jezelf en dan voornamelijk op het gebied van voeding. We gaan kijken naar je eetpatroon en hoe dit jouw leefpatroon beïnvloed, maar ook opzoek naar bijvoorbeeld de oorzaken van je eet-/dieetproblemen en hoe we dit kunnen aanpakken. Ik hoop je, door middel van coaching, bewuster te laten worden van wat voeding, op een positieve en negatieve manier, met je lijf kan doen en je tegelijkertijd een stukje bewuster word en dichterbij jezelf komt.

Wil je meer weten over mijn praktijk of lijkt het je leuk om op een kennismakingsgesprek te komen? Stuur dan even een mailtje.

Wie weet tot snel!
Liefs Eefje

Adresgegevens

Eefje Timmermans Voedingscoach
Prins Bernhardstraat 9
5151 VA Drunen
06 - 40204448
Terug naar boven