De Wit Projectmanagement

De Wit Projectmanagement is een organisatie die bouwplannen opzet, uitwerkt, realiseert en te koop aanbiedt. Momenteel wordt er gewerkt aan het project Middendorp in Drunen.

Locatie
Op een unieke locatie in het centrum van Drunen realiseert De Wit Projectmanagement tien gezellige appartementen. Ruime woningen voorzien van de modernste apparatuur en met op de begane grond bergruimtes voor alle appartementen. De zeer lichte appartementen bieden uitzicht op de monumentale Lambertuskerk aan de Jac. van der Meijdenstraat, de Grotestraat of het knusse binnenterrein. Alle appartementen zijn voorzien van een terras.
 
Huize Middendorp
Op de hoek Grotestraat / Jac. van der Meijdenstraat vroeger 'Huize Middendorp'. Dit pand werd in 1787 gebouwd door C. Kouwens de toenmalige secretaris van de gemeente. In de latere jaren deed het pand dienst als ambtswoning van de burgemeester en vervolgens als pastorie van de Lambertuskerk. In 1944 raakt Huize Middendorp zwaar beschadigd en moest worden gesloopt.
 
Voorzieningen
In de directe omgeving treft u alle voorzieningen aan die u nodig heeft. Op loopafstand zijn er supermarkten, gespecialiseerde winkels en diverse gezellige terrassen. De plek waar Appartementen Middendorp verrijst, geldt als het warme hart van Drunen.
 
Omgeving
In de nabijheid van het landelijke Drunen vind je steden als Waalwijk (6 kilometer) en Den Bosch (18 kilometer). Beide steden hebben een waaier aan theaters en musea. Drunen grenst aan het Nationaal Park Loons en Drunense Duinen, een schitterend natuurgebied om heerlijk uit te waaien.Meer info zie: www.appartementenmiddendorp.nl
 
De Wit Projectmanagement
Lipsstraat 4 
5151 BH Drunen 
t. 0416 37 22 75
e. info@dewit-drunen.nl
Drunen4you
Postbus 82
5150 AB Drunen
info@drunen4you.nl
Telefoon: 06-46740526
Terug naar boven