De Schaapksooi

De Schaapskooi is gelegen in Drunen, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, in de driehoek Den Bosch - Tilburg en Waalwijk. Het bedrijf dankt zijn naam aan de schapenhouderij die wij hebben met daarbij allerlei recreatieve mogelijkheden. Vanuit De Schaapskooi kunt u alle kanten op. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Efteling, de Beekse Bergen, het vestingstadje Heusden of Den Bosch?
Maar, wat de meeste mensen lokt is de rust van de kleinschalige landbouw en het Nationale Park De Loonse- en Drunense Duinen. Het is hier bij uitstek een fiets en wandelgebied.
Onze schapen verblijven tijdens de lammertijd in de in 2003  gebouwde potstal, de rest van het jaar grazen ze rondom het bedrijf op de weilanden.
 
Wat heeft De Schaapskooi u te bieden?
Een mooie groepsaccommodatie die in zijn geheel te huur is. De accommodatie beschikt over 12 slaapkamers zodat wij onze privacy kunnen bieden aan onze gasten.  De recent aangebouwde tuinkamer geeft een sfeervolle huiskamer en heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen van het gehuchtje Giersbergen. De tuinkamer is ingericht met loungemeubelen en een haard.
De keuken op de begane grond is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat , oven en professioneel 4 pits gascomfort en bakplaat.
Er zijn voorzieningen voor gehandicapten.
Tevens heeft u op de begane grond twee vierpersoonskamers en vier tweepersoonskamers. Drie van de tweepersoonskamers zijn voorzien van een eigen kitchenette met koelkast en vriesvak, zodat u uw eigen drankje koel kunt houden. Deze drie kamers hebben ook alle drie een TV.
 
Op de eerste etage heeft u een recreatie/cursusruimte en zes vierpersoonsslaapkamers.
Alle slaapkamers hebben een eigen toiletruimte en aparte douche met wastafel.
 
De vierpersoonskamers hebben twee boxsprings van 210 X 80 en een stapelbed.
De tweepersoonskamer hebben twee boxsprings van 210 X 80
 
Elke slaapkamer heeft internet aansluiting.
 
De appartementen bij de Schaapskooi zijn geschikt voor volwassenen eventueel met een klein kind.
 
Boerderijcamping de Schaapskooi is een SVR camping. De camping is bij uitstek geschikt voor mensen die houden van rust en ruimte. Onze camping ligt aan verschillende fiets- en wandelroutes onder andere de pelgrimsroute. De camping dankt zijn naam aan de schapenhouderij die wij hebben, waar u soms ook getuige kunt zijn van de geboorte van een lammetje.
 
De camping is geopend van 15 Maart tot 1 November.
 
NIEUW: op ons hele bedrijf kunt u nu kosteloos gebruik maken van draadloos internet (wifi).

Openingstijden

De camping is geopend van 15 Maart tot 1 November.
 

Adresgegevens

De Schaapskooi
Duinweg 58
5151 RK  Drunen
0416 - 377306
Terug naar boven