Bart Gerbranda Makelaardij

Sinds 2003 bemiddelen wij bij het kopen en verkopen van woningen in Drunen, Waalwijk, Vlijmen en omgeving. In 1996 is Bart Gerbranda beëdigd als makelaar in onroerend goed en aangesloten bij de grootste vereniging voor makelaars, de NVM.
 
Het kopen en verkopen van een huis is iets dat men maar enkele keren doet in het leven. 
Om daarbij goed te kunnen helpen, is een grote mate van betrokkenheid noodzakelijk en de ruime ervaring een welkome bijkomstigheid.
 
Iedere dag streven wij er naar om het verschil te maken door een persoonlijke en recht-door-zee aanpak. Vertrouwen bereiken wij door reëel te adviseren, mee te denken, ons flexibel op te stellen met het aanbieden van situatie gerelateerde dienstenpakketten en door helder en duidelijk te communiceren. Onze klanten vinden het plezierig dat wij altijd bereikbaar zijn, ook ´s-avonds en in het weekend.
 
De digitale, online revolutie vraagt om een veranderende aanpak en instelling. Middels tablets, computers en smartphones is de online wereld slechts een ‘mouse-click away'. Niet eventjes, maar de hele dag en nacht door. De persoonlijk aanpak blijft, terwijl u en wij gebruik maken van de digitale voordelen en gemakken.
 
Wij organiseren, zonder extra kosten, op veel zaterdagen een openhuis in één van onze woningen waarbij wij zelf aanwezig zijn. Dit is een activiteit die door onze opdrachtgevers en door de aspirant kopers zeer op prijs wordt gesteld.  
 
Heeft u plannen om te verhuizen, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken, of verwelkomen u op ons kantoor aan de Joost van den Vondellaan 2 in Drunen. Onze tarieven zijn duidelijk en zeer concurrerend. Op onze website www.bartgerbranda.nl kunt u meer lezen over wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact
Bart Gerbranda Makelaardij o.z.
Joost van den Vondellaan 2
5152 LE  Drunen
T:  0416-373750
M: 06-53118949
 
Drunen4you
Postbus 82
5150 AB Drunen
info@drunen4you.nl
Telefoon: 06-46740526
Terug naar boven