< Terug naar overzicht

Mattanja Joy Bradley

Datum zondag 12 jul 2020
Tijdstip 15:00 uur
Locatie Winterdijk30b
Adres Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk
Website bekijken
Locatie: Winterdijk30b - Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk
Datum: 12 juli 15:00 - 12 juli 17:30



De veelzijdigheid op muzikaal gebied van Mattanja is verbluffend te noemen. Haar stem herken je uit duizenden. In haar optreden hoor je Janis Joplin, Amy Winehouse en dan weer Dusty Springfield. De ene keer soul, dan country of poppy, maar vooral bluesy.
Niet voor niets werd zij winnares van de Dutch Blues Award voor beste zangeres.

Bekend op TV werd Mattanja in 'de beste singer-songwriter van Nederland' en zij werd in 2012 uitgeroepen tot '3FM Serious Talent'. In 2014 deed ze mee aan 'De Beste Zangers van Nederland'.
Met haar band “Bradley’s Circus” trad ze van 2005 tot 2016 op in België, Duitsland, Frankrijk en toerde ze vier maal door Amerika, waar ze veel succes boekte.
In 2019 nam ze een grootse videoclip op van haar nummer 'Need to feel', in de woestijn van Las Vegas.

Mattanja begon op haar 17e aan een zwervend en heel turbulent leven in de achterbuurten en hippie-enclaves in Londen. Ze kwam terecht in verkeerde groepen èn in de gevangenis in de V.S., maar zat ook in het voorprogramma van Amy Winehouse. Dat turbulente leven heeft zij inmiddels achter zich gelaten, maar het leverde wel prachtige muziek op die even ontroerend als doorleefd overkomt.

“Je moet je zelf in een positie zetten, om geluk te krijgen” zegt Mattanja achteraf over haar wilde jaren als van huis weggelopen tiener. Al die avonturen en dat niet gladde leventje van haar, hebben gezorgd voor prachtige muziek en schitterende teksten.

Voor de mensen die deze heel bekende podiumvrouw nog niet kennen; kijk op YouTube naar “Wash Me Momma” of “Mattanja Joy Bradley Back to Black” en je snapt waarom wij trots zijn dat wij haar op ons sfeervolle tuinpodium hebben.

Entree € 10
In verband met de RIVM maatregelen wel reserveren.


Fotograaf: Nol Havens


Terug naar boven