Beer & Bites

Datum vrijdag 24 jul 2020
Tijdstip 20:00 uur
Locatie Winterdijk30b
Adres Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk
Website bekijken
Locatie: Winterdijk30b - Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk
Datum: 24 juli 20:00 - 24 juli 23:37


Gedurende zo’n 2,5 uur wordt je door biersommelier én brouwer Ton Baeten van www.barosbier.nl meegenomen naar de mooie bierwereld. We ontvangen je met een bier-cocktail en tijdens de ‘masterclass’ proef je 5 verschillende bieren. Bij een aantal bieren serveren we bijpassende hapjes. Deze hapjes zijn speciaal afgestemd op de bieren en gemaakt met verse ingrediënten door Monique Rikkers van www.genietenvaneten.nl

De verschillende bieren worden geïntroduceerd door Ton die je ook nog ruimschoots voorziet van allerlei leuke weetjes over de geschonken bieren en de brouwerijen die ze gemaakt hebben. En natuurlijk leer je ook het nodige over het brouwproces. We vertellen over de herkomst en geschiedenis van bier en je proeft ambachtelijke bierstroop. Ten slotte houden we een (korte) bier-quiz met een heerlijke prijs voor de winnaar!

Dus volop te proeven en meer dan genoeg ingrediënten voor een gezellig avond!

De bieren worden geschonken in proefglazen van ongeveer een half flesje.

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Daarna is er nog tijd om met elkaar wat te drinken en na te praten.

€ 25 per persoon


Terug naar boven