< Terug naar overzicht

Jubileum weekend MHCD

Datum 13 - 16 jun 2019
Locatie MHCD Drunen
Adres Prins Hendrikstraat 80 5151 GB Drunen
Jubileum weekend MHCD
Het jubileumweekend van 13 tot en met 16 juni zit er aan te komen. In 1974 opende MHCD haar deuren en dit 45-jarig bestaan moet groots gevierd worden. Zet dit weekend dan ook vet in de
agenda!
Zaterdag 15 juni staat overdag in het teken van Super Saturday. De jeugdteams spelen hun laatste wedstrijden en voor de jongste jeugd, C-D jeugd en LG zijn er leuke dingen te doen. Met opblaasattracties, een poffertjes -en popcornkraam zal niemand zich vervelen deze dag. Ook zal er een te gekke teamfoto worden gemaakt. Dus kom gezellig een kijkje nemen met familie en vrienden!

Een BBQ mag natuurlijk niet ontbreken en is open voor iedereen vanaf de B-jeugd.

Met een goede bodem kan het JUBILEUMFEEST van start gaan om 20.00 en zal duren tot 02.00. Een DJ zal binnen iedereen zijn voetjes van de vloer krijgen! Ben je niet zo'n danser? Buiten is een tent waar er genoeg plek is voor een goed gesprek onder het genot van een hapje en een drankje.

Kortom, dit wil je niet missen!
Zondag 16 juni spelen de senioren nog hun laatste wedstrijden. Om iedereen een goede start te geven na een fantastisch feest, zal er een anti-katerontbijt klaar staan!

Op donderdagavond 13 juni zal er een activiteit plaatsvinden om onze geliefde vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijdagavond 14 juni vindt het Trickeytoernooi plaats.

Hopelijk mogen we iedereen met verbinding tot MHCD verwelkomen dit weekend.
Tot 13, 14, 15, 16 juni!

Groeten,
De Jubileumcommissie

Terug naar boven